Näyttely-koulutukset

TAUOLLA! Yli 30 vuoden kokemuksella koiranäyttelyistä ja esittämisestä.

Koulutukset:

KOULUTUKSET TAUOLLA!

 

ASUN NYKYÄÄN TURUSSA, JOTEN KUN KÄYN TRIMMAAMASSA KEVÄÄLLÄ/KESÄLLÄ KATSOTAAN TILANNETTA UUDESTAAN JOS AIKAA JÄRJESTYY JÄRJESTÄN KOULUTUKSIA TAAS, MUTTA NIITÄ EI OLE KOVIN USE

0€

 

Hinnat sisältävät alv:n 24%.

Arvosteluja koulutuksista

“Ryhmäkoko oli sopiva. Myöhemmin illalla olevat tunnit on myös hyvä. Koulutus oli selkeää ja ohjaaja antoi paljon sellaisia vinkkejä, joita ei itse edes osaisi huomata/ajatella. Plussaa myös, että koulutus oli rentoa ja huumoria riitti. Tuntiin mahtui todella paljon ja ehdittiin tekemään paljon.”
“Sain monipuolista tietoa esittämisestä ja juuri niihin ongelmiin, joita tarvitsin.”
“Paljon hyvää treeniä & oppia. Uusia näkökulmia sai paljon.”
“Kiva kun sai käydä useamman koiran kanssa, koska kurssi oli yleistä ja sopi kaikille. Jatkossa voisi olla hyvä, jos ryhmiä muodostettaisiin koirien tason mukaan. Myöhäinen kurssi aika todella mahtava vuorotyötä tekevälle.”
“Sopiva ryhmäkoko. Hyvin otettiin koirat huomioon yksilöinä. Hyvä rytmitys teorian ja käytännön välillä, jaksoi koirakin hyvin vaikka päivä “pitkä” olikin. Vaikka paljon näyttelyissä käynytkin, tuli silti paljon uutta oppia. Kiitos!”
“Paljon hyviä vinkkejä ja opetusta! Suurin hyöty oman itsevarmuuden ja itseluottamuksen vahvistumisessa (koiran esittämisessä).”
“Erittäin hyvin otettu huomioon vaikka oli iso rotu kyseessä. Huipusti saatu yksilöopetusta, niin koiran juoksuttamiseen kuin omaan juoksuun. Ensimmäinen näyttelykurssi, josta saanut oikeita ja hyödyllisiä neuvoja. ISO KIITOS!”

EHDOT, OSALLISTUMISEDELLYTYKSET JA VASTUUT

YLEISTÄ

Kaikille kursseille osallistuvien koirien on oltava terveitä ja rokotettuja Suomen Kennelliiton ohjeiden mukaisesti.

Kurssien normaali maksutapa on lasku ja yksittäisten koulutusten maksu hoidetaan paikanpäällä, käteisellä tai kortilla. Kurssit laskutetaan kokonaisuudessaan ennen kurssin alkua. Hinnat sisältävät alv:n. Kursseille ilmoittautuminen on sitova.

Kursseillemme osallistuminen ei edellytä minkään koiraharrastusseuran jäsenyyttä.

Kursseille ja koulutuksiin saa osallistua juoksuisen nartun kera. (Näyttelyissäkin näitä juoksuisia narttuja, kun on)

Yksittäiset tunnin näyttelykoulutukset

Tunnille ilmoittautuminen on sitova ja tarkoittaa sitä, että kun ilmoittaudut sitoudut maksamaan tunnin laskun.

Kun olet maksanut laskun sinulla on osallistumisoikeus koulutukseen. Koulutuksen siirto toiselle onnistuu jos et pääsekään osallistumaan, mutta maksua ei palauteta.

PERUUTUSTILANTEET JA KESKEYTYKSET

Elegant Paw järjestämien omien kurssien hinta palautetaan kokonaan, mikäli peruutus tehdään viimeistään 10 vrk ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen maksua ei palauteta. Maksukehoituslaskusta perimme 5 euron suuruisen huomautusmaksun. Lasku lähtee perintään ellei maksua makseta ajallaan.

Ohjaajan tai koiran sairastuessa kesken kurssin, osallistumismaksua ei palauteta. Mikäli ohjaaja ja / tai koira ei pääse osallistumaan koulutuskerralle, on mahdollista:

  • Tulla koulutukseen toisen koiran kanssa tai kuunteluoppilaaksi ilman koiraa
  • Pyytää toista henkilöä tulemaan oman koiran kanssa.

Mikäli järjestäjä peruu kurssin, palautetaan osallistumismaksu kokonaan.  Muun syyn vuoksi peruttu osallistumiskerta siirretään toiseen, kurssin järjestäjän erikseen ilmoittamaan ajankohtaan.

VASTUUT JA VAKUUTUKSET

Jokainen kurssille osallistuja on itse vastuussa omista ja koiransa tekemisistä sekä hankkii tarvitsemansa vakuutukset niin halutessaan. Kurssin järjestäjä vastaa itse koulutuksesta. Ilmoittautumalla koulutuksiin asiakas hyväksyy nämä ehdot ja sitoutuu noudattamaan niitä.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella

Jos kysyt trimmausta koiralle, muista mainita viestissä millaista koiraa viesti koskee
Rekisteriselosteen löydät täältä: Rekisteriseloste

Ota yhteyttä puhelimitse tai alla olevalla lomakkeella!

Puhelinnumero

050 545 2111
Voi lähettää myös tekstiviestejä ja WhatsApp-viestejä

 

Osoite Joensuu:

Trimmausta.fi
Riistakatu 8
80160 Joensuu

REKISTERISELOSTE

Y-Tunnus: 1282301-2