Varaa tästä aika sähköisesti trimmaukseen:

Varaa aika

Palautteita kursseilta

“Ryhmäkoko oli sopiva. Myöhemmin illalla olevat tunnit on myös hyvä. Koulutus oli selkeää ja ohjaaja antoi paljon sellaisia vinkkejä, joita ei itse edes osaisi huomata/ajatella. Plussaa myös, että koulutus oli rentoa ja huumoria riitti. Tuntiin mahtui todella paljon ja ehdittiin tekemään paljon.”

 

“Kiva kun sai käydä useamman koiran kanssa, koska kurssi oli yleistä ja sopi kaikille. Jatkossa voisi olla hyvä, jos ryhmiä muodostettaisiin koirien tason mukaan. Myöhäinen kurssi aika todella mahtava vuorotyötä tekevälle.”

 

“Paljon hyviä vinkkejä ja opetusta! Suurin hyöty oman itsevarmuuden ja itseluottamuksen vahvistumisessa (koiran esittämisessä).”

 

“Erittäin hyvin otettu huomioon vaikka oli iso rotu kyseessä. Huipusti saatu yksilöopetusta, niin koiran juoksuttamiseen kuin omaan juoksuun. Ensimmäinen näyttelykurssi, josta saanut oikeita ja hyödyllisiä neuvoja. ISO KIITOS!”

“Sain monipuolista tietoa esittämisestä ja juuri niihin ongelmiin, joita tarvitsin. “

 

“Sopiva ryhmäkoko. Hyvin otettiin koirat huomioon yksilöinä. Hyvä rytmitys teorian ja käytännön välillä, jaksoi koirakin hyvin vaikka päivä “pitkä” olikin. Vaikka paljon näyttelyissä käynytkin, tuli silti paljon uutta oppia. Kiitos!”

 

“Paljon hyvää treeniä & oppia. Uusia näkökulmia sai paljon. “

 

Koulutus

 

Koiranäyttelykurssit

Koiran esittämiseen keskittyvät kurssit. Emme kouluta kursseilla koiria vaan koiran esittäjiä. 

Kuinka esittäisin koirani paremmin kurssi. Kurssiin kuuluu 3 käytännön kertaa ja luento.

Kursseja myös tilauksesta esimerkiksi yhdistyksille.

 

Junior handler -kurssit ja koulutukset

Nuorille koiran esittäjile kursseja ja koulutuksia, jotka tähtäävät junior handler kilpailuihin. Kursseille voi osallistua myös harrastaakseen. Kilpailuihin ei ole mikään pakko mennä. Alaikäraja koulutuksiin on 9.

Junior handler -kurssi, sisältää luennon ja yhden käytännön kerran. Käytännön harjoituksia jatketaan tarvittaessa kerran kuukaudessa Joensuussa.

 

Koiranäyttely ja koiran esittäminen -luennot

Tilauksesta yhdistyksille,  järjestän luentoja myös Joensuussa. Myös junior handler -luennot. 

Kuinka esittäisin koiran paremmin luento, johon voi yhdistää myös käytännön harjoituksia.

Junior handler -luento

Luentoja koiranäyttelyihin liittyen esimerkiksi yhdistyksille tilauksesta.

 

Yksittäiset tunnit

Koiranäyttelyissä koiran esittäminen

Viikottain harjoitukset koiran esittämiseen. Voit osallistua vain vaikka yhdelle kerralle tai kaikille. Ohjaan koiria kuitenkin yksilöllisesti tasosta riippumatta.

 

Yksityisopetus

Tarjoan myös koiran esittämiseen tai trimmaukseen liittyen yksityisopetusta.

 

YLEISTÄ

Kaikille kursseille osallistuvien koirien on oltava terveitä ja rokotettuja Suomen Kennelliiton ohjeiden mukaisesti.

Kurssien normaali maksutapa on lasku. Kurssit laskutetaan kokonaisuudessaan ennen kurssin alkua. Hinnat sisältävät alv:n. Kursseille ilmoittautuminen on sitova.

Kursseillemme osallistuminen ei edellytä minkään koiraharrastusseuran jäsenyyttä.

Kursseille ja koulutuksiin saa osallistua juoksuisen nartun kera.

 

PERUUTUSTILANTEET JA KESKEYTYKSET

Elegant Paw järjestämien omien kurssien hinta palautetaan kokonaan, mikäli peruutus tehdään viimeistään 10 vrk ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen maksua ei palauteta. Maksukehoituslaskusta perimme 5 euron suuruisen huomautusmaksun. Huomautusaika 7 vrk, viivästyskorko 8%.

Ohjaajan tai koiran sairastuessa kesken kurssin, osallistumismaksua ei palauteta. Mikäli ohjaaja ja / tai koira ei pääse osallistumaan koulutuskerralle, on mahdollista:

Tulla koulutukseen toisen koiran kanssa tai kuunteluoppilaaksi ilman koiraa

Pyytää toista henkilöä tulemaan oman koiran kanssa.

Mikäli järjestäjä peruu kurssin, palautetaan osallistumismaksu kokonaan.  Muun syyn vuoksi peruttu osallistumiskerta siirretään toiseen, kurssin järjestäjän erikseen ilmoittamaan ajankohtaan.

 

VASTUUT JA VAKUUTUKSET

Jokainen kurssille osallistuja on itse vastuussa omista ja koiransa tekemisistä sekä hankkii tarvitsemansa vakuutukset niin halutessaan. Kurssin järjestäjä vastaa itse koulutuksesta. Ilmoittautumalla koulutuksiin asiakas hyväksyy nämä ehdot ja sitoutuu noudattamaan niitä.